Tips til helgen

Det er full rulle i Halden sentrum torsdag kveld, med 11 konserter byen rundt. Men det skjer en del ting i helgen også! Bare se her:

Fredag 

Fredag kveld er det relativt stille i Halden, sentrum tar seg en liten hviledag etter kultureksplosjonen torsdag kveld. På Bryggerhuset er det imidlertid ingen som hviler på laurbærene, der blir det konsert med Robert Moses & The Harmony Crusaders, og de tar jaggu med seg Lise Backstrøm som gjestevokalist for anledningen.

På Bakgården restaurant dukker Svein Bjørneby Kvartett opp og jazzer opp stemningen fra klokken 20 og utover.

Lørdag

Dett var dett for fredagen i Halden, men på lørdag er vi i gang igjen. Først blir det Garasjesalg i Kjærlighetsstien. Tre husstander har slått seg sammen, og åpner garasjeportene lørdag klokken 12. Garasjesalget er også åpent søndag.

I Festningssmia arrangerer de kurs i essesmiing og har åpen smie denne helgen. I den anledning kan barna få smi seg et minisverd mellom 12 og 16 både lørdag og søndag. Ett sverd koster kr 50,-.

På Mikrobryggeriet arrangeres det nok en Øl-smaking lørdag kveld, det snakkes om og smakes på øl mellom 18 og 20.

Om du rusler rundt hjørnet og ut i Borgergata kan du gå på Haldens Klub og få deg en helaften med jazz og mat. Det er Dina Billington med band som inntar klubben, og dørene åpner klokken 19. Konserten starter i ballsalen klokken 21.

Dina Billington skal synge jazz på Haldens klub lørdag kveld.

Har du heller lyst til å le litt lørdag kveld? Ta en tur og hør Doktor Jonas Bergland bryte taushetsplikten i sitt stand up show lørdag kveld klokken 21. Den første forestillingen klokken 19 er utsolgt.

På Feelgood skal det atter en gang klinge av klassisk musikk (!) når Jonas Halvari loser publikum gjennom nok en Klassisk aften. Her blir det både Händel, Mozart, Haydn, Stravinsky og mye mer.

Søndag

På søndag kan du få treffe Hillbilly Willy som bor i et skur på Kultursalen. Da kommer nemlig Onkel Tuka til kultursalen med sitt show Sinnabrus blues. Det starter klokken 14.

Kjenner du noen ungdommer som trenger noe spennende og småskummelt lesestoff? Da kan du ta dem med deg på forfattermøte på Halden bibliotek søndag kveld. Dit kommer Sigbjørn Mostue, som har skrevet I morgen er alt mørkt-trilogien. Skumle greier. Arrangementet er gratis.

Onkel Tuka spiller på Kultursalen søndag klokka to.
Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer