Tips til helgen

Vil du danse til svensktoppmusikk i helgen? Eller kanskje du heller vil nyte Mozart i herregårdsomgivelser? Du kan jo gjøre begge deler? Eller noe helt annet! Her er oversikten over helgens hendelser:

Det er Svein Bjørneby Kvartett som får æren av å åpne kulturhelgen i Halden denne apriluka, og det gjør de i samklang med ingen ringere enn vokalgruppa TRES – Haldens svar på Andrews Sisters! Stedet er Bakgården restaurant, og konserten starter klokka åtte.

På lørdag åpnes dørene for utstillingshelg nummer to for Ingun Dahlin og Anne Margrete Hjelvik på Galleri Rød. Utstillingen er åpen mellom 12 og 16. Herregårdskaféen serverer så lenge utstillingen er åpen.

Siste Reis blir det honky tonk fra halv åtte og utover på lørdag, da kommer Country Heroes og spiller. Det blir en kveld med både depresjon og dans, skal man tro arrangørene.

Vill du vara min Margareta? På nordsiden kan du svinge deg på Swing -og svensktopparty på Dickens fra ni og utover. DJ Øyvind Strøm spiller, og klokka ett på natten blir det premie til kveldens beste antrekk.

Søndag blir den siste utstillingsdagen for kunstnerne på Galleri Rød, så da er det siste sjanse til å se Ingun Dahlins skulpturer og Anne Margrete Kjelviks malerier i galleriet. Dersom du krysser gårdsplassen og går til over til herregården i ett-slaget denne søndagen kan du få med deg den tradisjonsrike Herregårdskonserten også.

Vil du være med og gå til Geiteryggen? Turgruppa TFL går dit i flokk og følge på søndag, her er det bare å slenge seg med. Oppmøte på Iddevang skole klokken 10.

Søndag klokken fem skal Halden barne- og ungdomskor holde konsert i anledning sitt 10-årsjubileum. Konserten varer en drøy time.

Gjøre gjøre gjøre!

Forsidefoto: Raymond Mosken.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer