Tilbyr påskeferie med hest i Rokke

Med påsken kommer også fridagene for byens skolebarn.  På Stall Kamperhaug i Rokke inviterer de til ”Påskeferie med hest.”

Folk flest er hjemme og i nærområdet i påskeferien. Da blir det for noen mange dager som skal fylles med aktiviteter og det kan være en utfordring. På Stall Kamperhaug legger de til rette for at flere barn kan bli kjent med hestene deres og få være med på ridetur.

– I påsken har vi tilbud der de tre virkedagene snus til ”et eventyr med hest” for barn som har fri og ikke skal av gårde på ferie, forteller Inger Cecilie Grønnerød. På Kamperhaug gård har de både stall med mange hester, SFO med hest og kennel. Det er med andre ord et lite eventyrland for barn som er glad i dyr.
– Vi har utdanning og lang erfaring i arbeid med dyr, barn og unge.

De har hester for både nybegynnere og mer erfarne ryttere, og de tilbyr både baneturer og rideturer.
Mandag, tirsdag og onsdag er opplegget slik at barn og unge kan få være på gården hele dagen.
– De vil bli bedre kjent med hestene og gården. Det er aktiviteter med hest før og etter lunsj, forteller Inger Cecilie. De resterende dagene i påskeferien er det ridetur hver dag og mandag 17. april er det ridetime og leietime.
– Hos oss er vi opptatt av hestemestring, som handler like mye om samhandling og stell av hest, som riding og kjøring. Vårt mål er at deltakerne skal bli trygge i samhandling med hest.
Vil du vite mer om Stall Kamperhaug i Rokke og opplegg/priser for påskeferien kan du besøke facebooksiden deres her.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer