Tid for deng!

Er du wrestlingfan? Eller har du aldri opplev wrestling live før? På lørdag får du muligheten til å se Norges elitewrestlere denge hverandre i Brygga kultursal.

Mange tenker Hulk Hogan og USA når de hører ordet wrestling, men wrestling har bredt seg som underholdningsfenomen til hele verden. I Norge startet Erik Isaksen wrestlingskole allerede på 90-tallet, og det første helnorske wrestlingshowet ble arrangert i 2001. Lørdag kommer Norsk Elitewrestling til Halden for aller første gang. I Brygga kultursal rigges stolradene bort, og byens storstue gjøres om til wrestlingarena.

-Wrestling er et artig og spennende innslag i vårt kulturprogram, sier Martin Gundersen. Vi forsøker alltid å utvikle programmet, samtidig som vi vil holde det bredt. På grunn av den fleksible salløsningen lar det seg enkelt gjøre å rigge til en wrestlingring, slik som vi hadde på Onkel Tukas bokseringkonsert.

På lørdag kommer flere av Norges tøffeste og mest fargerike wrestlere hit til Halden for å herje i ringen, og som publikummer er du en viktig del av showet. Her skal det heies og ropes og bues så lenge stemmen bærer!

Ta med ungene

Wrestling er ikke bare for voksne, tvert imot. Showet er for hele familien, her blir drama, humor, action,  atletiske krumspring, stunts og spenning.

-Jeg skal ta med barna på dette,  forteller Martin Gundersen, det blir moro! Skikkelig lørdagsunderholdning!

Wrestlingshow i Halden altså dere, klokka 18 på Brygga kultursal førstkommende lørdag. Billetter finner du her.

 

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer