Ti tips til helgen

Denne helgen byr på et utvalg konserter og andre arrangementer. For barna er det Supersøndag og for ungdommene blir det åpen dag i Skateparken!

Tyrolerstemning på Fredriksten
Fredag og lørdag inviterer Blåsekompaniet til konserten ”Fra Fredriksten til Tyrol”. De frister med skummende drikke og skikkelig tyrolerstemning!

Konserter på Brygga
Fredag kveld kommer svenske Bob Hund til Brygga Kultursal. Lørdag kveld blir det høstrock med Aunt Mary & Gentle Groove.

Konsert på Bryggerhuset
Fredag kveld kommer svenske Roger Karlsson tilbake til Bryggerhuset. Han har spilt i Halden tidligere og sier selv at musikken hans er en god og spennende blanding av pop, rock, folk og vise.

Utstilling på Rød
Lørdag åpner Galleri Lille Martine utstilling på Galleri Rød Herregård med Trine Folmoe. Utstillingen er åpen på søndag også.

Åpen dag i skateparken
På lørdag inviterer Øivind Strøm ungdommene til Åpen dag i Skateparken. Dennis»Creizer» kommer for å tegne og fortelle om graffiti, Øivind tar med seg seg dj-utstyret så det blir musikk og han frister med gratis brus og sjokolade.

14670715_698461190307519_8013388973106504387_n

Konsert på Feelgood
Lørdag kveld blir det konsert med tre band på Feelgood. Et av dem er Haldenbandet Dr. Joe & The Fusion Clinic.

Supersøndag
Søndag inviteres barnefamiliene til å møte Askeladden i Storgata 16. Etter forestillingen blir det kreativt verksted der barna kan lage sine egne eventyrbøker.

Håndballkamp på Remmen
Søndag tar Halden Topphåndball imot Bækkelaget for kamp i Remmenhallen.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer