Thor Thorsen på Kongens

På lørdag vil man kunne få et aldri så lite gjensyn med The Thor Thorsen Experience på Kongens Brygge.

The Thor Thorsen gjør seg klar for en ny haldenopptreden, og denne gangen tar han med seg Karianne Stenbock på kontrabass/vokal og Christian Ebeltoft på kassegitar/banjo og rigger seg til for konsert på Kongens Brygge.

-Musikken som skal fremføres denne kvelden er fra tiden da vi tre spilte sammen i bandet The Thor Thorsen Experience, forteller Thorsen.

Thor Thorsen og Karianne Stenbock. Foto: Privat.

Konserten blir imidlertid ikke bare en rusletur langs memory lane, publikum vil også få høre noen nye Thorsen-låter på lørdag.

-Vi kommer også til å spille musikk fra albumet «Noises» som jeg ga ut i fjor, forteller Thorsen.

Noises kom i mars 2017, og medvirkende på plata er Ole Laurits Mosseby på bass, Simen Følstad Nilsen på gitar, Magnus Buer Hansen på trommer, Marius Granberg Rekstad på piano og Karoline Stenberg Henriksen på vokal.

Thorsen er i et skapende humør om dagen, det lages ny musikk!

-For ikke veldig lenge siden inngikk jeg et samarbeid med profileringsselskapet Imagine People, som ble startet av haldenserne Vibeke Havenstrøm og Joon Brandt i fjor. Dette samarbeidet har gitt meg andre arenaer og måter å arbeide med musikk på, noe som for meg er helt nytt, og følgelig veldig inspirerende og spennende.

Vi venter i spenning. I mellomtiden kan man ta turen til Kongens på lørdag for å høre både nytt og gammelt Thorsenmateriale.

Konserten starter klokken 22, og CC er 200,-. Billetter kjøper du i døra.

Forsidefoto: Havenstrøm.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer