The White Album hylles i kultursalen

For det sjette året på rad reiser Eirikur Hauksson, Jonas Groth, Stian Joneid og Kim Wifladt rundt med sine tolkninger av Beatles’ musikk gjennom tidene. I år er det året 1968 som står for tur, og på lørdag kommer til til Brygga kultursal.

Det er Beatles-året 1968 som skal hylles når gjengen atter en gang legger ut på turnéen It was fifty years ago today – Alt fra The Beatles – i samarbeid med Oslo konserthus. I år har bandet fått med seg Thomas Feldberg og Trond Granlund for å rocke seg gjennom 1968 og The White Album.

Thomas Feldberg, Tom Mathisen, Trond Granlund og Eirikur Hauksson.

The White Album var Beatles niende studioalbum, og begynnelsen på slutten for bandet. Under innspillingen av albumet var det mer gnisninger mellom bandmedlemmene enn noen gang før. John, Paul, Ringo og George jobbet i større og større grad separat med eget låtmateriale, og mange av låtene ble spilt inn separate studioer.

Sjangermangfoldet på plata er stort, og her finner vi klassikere som Helter Skelter, Lady Madonna, Blackbird, Back in the U.S.S.R og Hey Jude. Tom Mathisen er med som forteller på konserten, og loser oss gjennom The White Album og året 1968 med The Beatles.

Er du klar for å rocke deg gjennom Beatles-året 1968? Konserten starter klokken 19 på lørdag. Billetter finner du her.

 

 

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer