The Sinatra Songbook spiller jazz på Bryggerhuset

Fredag 10. januar blir det jazz med The Sinatra Songbook på Bryggerhuset. Ove Alexander Billington dukker opp som gjest på piano!

The Sinatra Songbook er et hardtswingende jazzband med forkjærlighet til det beste av amerikansk underholdningsmusikk fra det forrige århundre.

Med crooner Ingar Kristiansen i front er de kjent for å alltid levere utadvendte og inkluderende konserter som man blir i godt humør av.

Ensemblet er sterkt inspirert av de store jazzsangerne fra 40-, 50- og 60-tallet, som Sammy Davis jr., Billy Holiday, Bobby Darin, Sarah Vaughan, Mel Tormé, Ella Fitzgerald, Dean Martin, Nancy Wilson og selvfølgelig Francis Albert Sinatra. Men i stedet for å imitere har de tilpasset og arrangert om musikken til å få et mer jazzete og moderne uttrykk i egen stil. De har også skrevet egne låter som er tro mot tradisjonen.

The Sinatra Songbook har turnert landet på kryss og tvers en rekke ganger, hvor de har spilt på jazzklubber, i kulturhus og på festivaler. I tillegg har de hatt flere tv-opptredener, blant annet en helaftens konsert med Kringkastingsorkesteret.

Bandet har sluppet tre kritikerroste album «The Sinatra Songbook», «Urban Breeze» og «Let There Be Love».

Sjekk ut The Sinatra Songbook med Let There Be Love her: 

Konserten i Halden byr på en lokal stjerne på piano: Ove Alexander Billington. Han er kjent for de fleste haldensere og innehar chops og swing som få andre! Han har samarbeidet med The Sinatra Songbook tidligere, blant annet på den anerkjente festivalen Jazz Jamboree i Warszawa.

Ove Billington. Foto: Johannes Granseth.

The Sinatra Songbook består av:

INGAR KRISTIANSEN                    vokal

HÅVARD FOSSUM                        tenorsax

ECKHARD BAUR                          trompet

STIG HVALRYG                           kontrabass

TORSTEIN ELLINGSEN                  trommer

OVE ALEXANDER BILLINGTON       piano (spesiell gjest)

 

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer