The Phrenic og Yonakit spiller på Bryggerhuset

Lørdag kveld vil du kunne få to Halden-band i én fet pakke hvis du tar turen til Bryggerhuset Syd! Der spiller nemlig Yonakit og The Phrenic:

The Phrenic er et ganske så nystarta Halden-band som består av Anoop Chowdhury (vokal, gitar) Mads Golden (trommer) Ole Laurits Mosseby (bass, vokal) Anna Karine Brække (tangenter vokal) og Christian Ebeltoft (gitar vokal)

The Phrenic henter inspirasjon fra pop-punk, hardcore, lo-fi og indierock. Bandet debuterte på scenen i hjembyen Halden våren 2019. I skrivende stund legges siste hånd på debutskiva i samarbeid med Simen Følstad Nilsen. Låtene er spilt inn i Aber studio og Athletic Sound. Det er bare å glede seg!

The Phrenic på Grensen Burgerbar. Foto: The Phrenic.

Yonakit består i dag av Lars-Remy Hansen, Magnus Rauan, Vegard Engen og Espen Holtan. Bandet har planer om å spille fra de så smått legendariske opptakene som ble gjort før bandet tok en mangeårig pause.

– Bandet er inspirert av New Yorks støyrock-scene, forteller Lars-Remy Hansen, men vi fant fort et eget særpreg gjennom blandingen av et rått driv og harmoniske/disharmoniske gitarer og unike låter og melodier. Mange mener Yonakit er noe av det feteste som har kommet i fra Halden noengang! Dette er Yonakit sin første konsert på mange år men planen videre er å fortsette å spille live samt spille in skive.

Yonakit anno 2004: Krockettfestivalen! Foto: Yonakit.

The Phrenic og Yonakit altså dere, på Bryggerhuset lørdag 26. oktober klokken 22. Billetter finner du her.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer