The MallRats spiller på Høna

I morra kan du gå på konsert med The MallRats i Hønas bakgård! 

Den første bakgårdskonserten på Mikrobryggeriet etter koronalockdown blir med poprockbandet The MallRats, nærmere bestemt på lørdag klokka 21. Det blir koronakonsert nummer to for MallRats. De spilte nemlig på Feelgood lørdag 16. mai.

– Det var veldig gøy! forteller bandet. Det var første konserten på en god stund så det gjorde godt for sjela. Det var jo bare 40 plasser så at det ble venteliste på billetter tok vi som et stort kompliment! I prat med publikum etterpå sa de at de hadde en veldig fin konsertopplevelse og det er alltid godt å høre. Vi koste oss veldig. Tusen takk til alle som kom.

The MallRats er: Andreas Buckholm (bass/vokal), Sindre Lindhaugen (gitar), Krister Stanes Strudahl (piano/perkusjon) og Marius Norderhaug Andreassen (trommer). Gutta har erfaring fra blant annet band som: Ay Caramba!, De Marvells og Squareheads.

I koronaperioden har The MallRats hatt fokus på å spille inn ny musikk.

– På grunn av koronaen så har hovedfokuset for oss vært å få spilt inn mest mulig. Vi slipper jo en singel hver måned som en slags oppbygging til vårt første album. Det går etter planen og det er hyggelig å se fin respons fra folk på sangene og musikkvideoene.

Planen er å gjøre seg ferdig med debutskiva, og gå rett på neste skive.

– Igjen på grunn av denne tiden vi går igjennom nå så har vi hatt mye tid til å skrive så det har brått blitt en del flere låter dette året enn vi hadde trodd. Skal ikke se bort ifra at det kommer et 2. album til året. På konsertplanet så tar vi det vi får akkurat nå. Og sikter oss mest mot 2021.

Hva slags musikk spiller The MallRats?

– Vi spiller poprock. Veldig inspirert av bruce springsteen og Abba men, samtidig av veldig mye 50-talls musikk også. Håper vi ses på høna på lørdag! Vi er The MallRats! Vi speller poprock! Vi prekæs!

Dørene åpner 18, og konserten starter 21. Billetter i døra!

Kommentarer

kommentarer