The Human Nature og The Thor Thorsen spiller på Bryggerhuset

Fredag 6. oktober kommer The Human Nature og The Thor Thorsen for å spille på Bryggerhuset Syd. – Det blir en helaften med god musikk fra to av Haldens mest spennende band, sier bassist og keyboardist i The Human Nature, Lars Martin Torp.

Indie-rock

Indie-rockkvartetten The Human Nature har spilt sammen siden 2014, og de har hatt en rekke konserter rundt omkring i Norge. Bandet har gitt ut tre singler og en EP, og jobber for tiden med en plata «Kairo» som er ventet rett over jul.

– Denne plata er spilt inn i Haldens legendariske studio Athletic Sound, forteller Lars.

Deler av plata er også spilt inn på et småbruk i Sverige. The Human Nature spilte på Bryggerhuset høsten 2016, den gangen til fullt hus og svært god stemning.

Småvrengt Les Paul

Foruten Lars Martin Torp består The Human Nature av Christina Krogh på vokal og perkusjon, Stian Krogh på trommer og Martin Nybraaten på vokal og gitar. Bandet skriver eksistensielle tekster, og ifølge bandet selv omhandler tekstene menneskerasens søken etter fred, frihet og kjærlighet.

– Soundet til The Human Nature beskrives som en blanding av analoge synther, tunge trommer og harmoniske vokaler og en småvrengt Les Paul, forteller Lars.

Se og hør Human Nature spille «Hidden Self» her:

The Thor Thorsen

På årets Bryggerhusetkonsert får The Human Nature følge av haldenmusiker Thor Martin Thorsen. Om sin egen set-liste neste fredag sier Thorsen følgende:

– I all  hovedsak blir det en god blanding av låter fra den siste utgivelsen min Noises og låter som tidligere er utgitt som singler på de forskjellige musikkplattformene.

Låtene fra Noises har kun blitt spilt live en gang før, og da på selvsamme Bryggerhus, som også er scenen for denne konserten.

The Thor Thorsen. Foto: Vibeke Havenstrøm.

Thorsen med musikere

Thor Thorsen er ikke alene på scenen på Bryggerhuset heller denne gangen. Karoline Henriksen, Levi Sandberg og Lars-Remy Hansen skal backe ham etter beste evne.  Thor fant tonen med Karoline og Levi som resultat av deres felles interesse for musikk.

-Etter å ha øvd med dem et par ganger kaller jeg dem bare derfor for mine to samstemte engler – siden de begge er veldig musikalske og forstår umiddelbart hvor jeg vil og i hvilket landskap vi bør være i. Derfor er de utrolig gøyale å jobbe sammen med, forteller han.

Thor ble fenget av Lars Remy Hansens musikkstil allerede på 2000-tallet, den gang spilte Lars i bandet Yona-Kit.

– Det var noe nytt og spennende, og jeg har alltid vært fascinert av fyren, forteller Thor.

Han håper han kan få lurt nevnte musikere med på en plateinnspilling en gang.

– Kanskje klarer jeg å lure de med på å spille inn nye ting jeg hele tiden lager hjemme i huset mitt på Os sammen med hunden Pil og katten Piano, avslutter han.

Konserten på Bryggerhuset fredag 6. oktober starter klokken 21. 00.

Se og hør Thor Thorsen, Levi Henriksen, Karoline Henriksen og Lars-Remy Hansen spiller «I see now»:

Kommentarer

kommentarer