The Crates til Reis

Rockebandet The Crates ga ut debutskiva ‘White Trash Morning’ i desember 2018 til meget gode tilbakemeldinger fra de største musikkbloggene, og ble A-lista på Radio Nova og kom på årets beste listene til både Deichman, Musikkbloggen og Wilhelmsens.

Nå skal de ut og spille verket, og Halden og Siste Reis står for tur.

Sjekk hva andre har sagt om The Crates:

«Norske The Crates er stappet til randen med musikere fra varierte bakgrunner og lang fartstid (Publikum i Halden vil kunne kjenne igjen medlemmer fra blant annet Olafly og Norsk Råkk), og på debutskiva «White trash morning» får vi et helstøpt produkt fra start til slutt.. Det er en leken skive som klarer å blande inn nokså mange ulike uttrykk på kort tid, samtidig som det går en tydelig rød tråd gjennom det hele. «In The Middle» er en herlig låt som definitivt kommer til å feste seg på hjernen». (Radio Nova).

«Jeg har så mange favoritter på denne platen. Singelen «B-Sides» er i en særklasse når det kommer til fremtvinge ellevill hopping. Den intense «Don’t Want It» er en slags moshpit av The Doors, Buffalo Springfield og Buddy Guy. Og den livsforlengende «Justah» må da seriøst være noe av det beste som noen sinne er utgitt på en norsk langspiller?» (Musikkbloggen.no)

Konserten begynner klokka åtte.

Kommentarer

kommentarer