.

THE BOOGIETRAPS HYLLER SINE HELTER MED EN COVERLÅT-EP

De fleste rockeband spiller noen coverlåter på et eller annet stadium av sin karriere. For et ungt band kan det være mye lærdom i å leke seg med andre artisters låter. The Boogietraps kan vel ikke kalles et «ungt» band, men vi finner stor glede i å spille fantastiske låter av band vi ser opp til.

Nå har vi samla fire av våre favoritter på en EP. To britiske og to amerikanske låter slåss om oppmerksomheten, så EPen har fått navnet UK vs. US. Den er tilgjengelig digitalt 26.11.21. Fysisk utgivelse på sju tommer følger på et senere tidspunkt.

«Side UK» opererer i «pub rock»-landskapet, og innledes med boogieklassikeren Teenage Depression av Eddie and the Hot Rods. Festen fortsetter med Jealousy av The Inmates, før «Side US» slår hardt tilbake med Haircut and Attitude av The Dictators (først innspilt med spin-offbandet Manitoba’s Wild Kingdom). En coverlåtbasert Boogietraps-utgivelse ville av mange grunner ikke være komplett uten ei låt av The Devil Dogs, så festen avrundes med deres Gonna See You Tonight. Og dermed burde alt være klart for nachspiel.

Hvem vinner kampen? Fish & chips eller hamburgere? Det får være opp til lytteren!

Teenage Depression er spilt inn under arbeidet med albumet A Piece of the Action! (2020) med Ole Vanem som studiotekniker. De tre resterende låtene har kommet til under innspillingene av vårt kommende album, med Espen Holtan bak spakene.

Kommentarer

kommentarer