Tenorane og Steffen Horn synger julen inn som aldri før

Onsdag 18. desember kommer Tenorane og Steffen Horn til Brygga kultursal for å synge julen inn på sitt humoristiske og vakre vis.
Tenorane og Steffen Horn er klare for den lengste juleturneen i gruppas historie. Det blir i alt 22 konserter som strekker seg over store deler av vårt langstrakte land.
-Tradisjon tro kommer vi til Brygga kultursal også, sier gullstrupe Aasmund Kaldestad, og de som ikke har sikret seg billett må skynde seg!
Gruppa, som består av tenorene Henrik Hundsnes, Aasmund Kaldestad og Hallvar Djupvik, og pianisten Steffen Horn, har spesialisert seg på klassisk musikk med innslag av humor og sjangerblanding. Tenorane har mottatt strålende kritikker og mottakelser fra publikum siden starten i 2011. Sammen med regissør og tekstforfatter Tore Nysæther, har de satt sammen årets konsert.
-Vi tilstreber oss å synge det meste på norsk, og vi er heldige som har gode gjendiktere med oss, sier Aasmund Kaldestad
Aasmund Kaldestad på fjorårets julekonsert i kultursalen. Foto: Ellen Midtfjeld.
For uten Tore Nysæther, har også lyrikerene Terjei Vesaas og Per Olav Kaldestad og bidrag med gjendiktninger og tekster. De har også en større bolk med Prøysen i år.
– For meg er Prøysen en viktig del av norsk juletradisjon, med sitt jordnære og empatiske blikk, kommer han oss ekstra nært i denne tida, syns jeg, holder Kaldestad fram.
Programmet vil videre bestå av operasvisker, kjente julesanger, nyskrevne sanger og selvsagt, ”O helga natt”. I tillegg til Brygga, besøker de Lyngdal, Mandal, Modum, Kongsberg, Ski, , Bergen, Etne, Os, Tysvær, Husnes, Nesbyen, Askim, Otta, Ørsta, Damsaga, Tomrefjord, Stord, Nesodden, Stavanger og Bryne.
Tenorane altså dere, de synger i Brygga kultursal onsdag 18. desember klokken 19. Billetter finner du her.

Kommentarer

kommentarer