Tekster og viser fra det vakreste og verste i livet

Fredag 15. oktober inviterer Siv Langøy og Preben Hartvig Nøhr til intimkonsert på Erlandsen med tittelen: Viser fra det vakreste og det verste i livet.

Siv Langøy er kjent for de fleste med kulturinteresse og musikk. Hun har for det meste gitt ut egne tekster i årenes løp, med unntak av låtene av nylig avdøde tekstforfatter Svein Tang Wa. De to gjorde hennes album nummer to i rekken,  «Honninghånd» sammen, samt Stavangers bidrag til Tsunamikatastrofen «nå er det tid»

 

 

Nå har Siv gått i samarbeid med Preben Hartvig Nøhr, ingen ringere enn bror til Bjørn Gunnar Olsen, som var en kjent forfatter og journalist fra Halden.

Et utdrag fra Store norske leksikon:» Bjørn Gunnar Olsen var en norsk journalist og forfatter. Han skrev en rekke bøker der forholdet mellom drøm og virkelighet er et hovedmotiv, og der han søker å gjenskape dette i selve språkbildet. Han tar også opp sosiale forhold og deres betydning for utviklingen av det enkelte menneske».

Men nå er det Preben Hartvig Nøhr og Siv Langøy sitt spennende prosjekt som står i fokus. Singelen « Månedynen» ble sluppet i april og har fått stor oppmerksomhet. Den handler om et så vanskelig tema som overgrep. Det skjer spennende ting rundt den utgivelsen. Fredag 15. oktober blir dette samarbeidet å finne på ærverdige Erlandsen .

Hør Månedynen av Siv Langøy her: 

 

 

Det blir en intimkonsert med sterk tekstlesing av Nøhr, nydelig tonesatt av Siv Langøy. Konserten har fått tittelen Tekster og viser fra det vakreste og det verste i livet.

Billetter kommer for salg her.

Kommentarer

kommentarer