Tar med seg skummende drikke til Oslo

Tommy Gjersøe har aldri lagt skjul på at han ønsker å bygge opp Halden Mikrobryggeri bit for bit og han har store ambisjoner for bedriften. Mikrobryggeriet har etablert seg godt i Halden ved å levere skummende drikke til flere restauranter og nå skal hovedstaden også få smake drikke fra festningsbyen. 

I oktober skrev vi at Halden Mikrobryggeri satset på å produsere eget øl på flasker både til salg i eget hus og til byens restauranter. En drøy måned senere forteller han at satsingen går som planlagt og at de nå utvider til både Fredrikstad og Oslo.
– Jeg var i Oslo for et par uker siden og kom i kontakt med styreren på Opland Burger og Steak som ligger på Østbanen, forteller Tommy. Han fortalte selvfølgelig at han drev et mikrobryggeri og responsen var at de kunne tenke seg å få laget et eget øl med etikett. Derfra rullet ballen raskt og Tommy presenterte en smaksprøve for dem.
– De likte ølen veldig godt, så fra 1. desember kan man få kjøpt vår drikke hos dem på Østbanen.

15181230_1275835055771645_211859745751210594_n

På samme turen var han innom Mathallen på Vulkan i Oslo. Det er en smeltedigel av forskjellige restauranter, barer og butikker.
– Tok kontakt med de som driver Hopyard. Det er øl- og matstedet inne i Mathallen, forteller Tommy. Responsen var positiv, så jeg inviterte dem en tur til Halden og mikrobryggeriet.
– De kom uka etter og bestemte seg for å ta inn fire øltyper fra Halden Mikrobryggeri i sortimentet sitt.

I tillegg til at mikrobryggeriet leverer til flere av spisestedene i Halden selges det på eget hus, Den Gyldne Høne og Brød og Vann.
– Vi har også levert to slag til Ølgaarden i Fredrikstad så det blir spennende å se responsen der. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer