Tar med Emil til Brygga kultursal

20. og 21. mai er det klart for forestillingen om Emil i Lønneberget i Brygga kultursal. 65 barn og unge i Veslefrikk barne- og ungdomsteater spiller denne sjarmerende og morsomme familieforestillingen.

Veslefrikk er en av byens største kulturaktører og tradisjonen tro inviterer de til en vårforestilling på Brygga. Denne gangen er det Astrid Lindgrens Emil-univers som skal underholde små og store.
– Vi startet øvelsene i januar. I løpet av den omtrent 90 minutter lange forestillingen møter vi kjente og kjære karakterer fra den klassiske historien til Astrid Lindgren, forteller Monia Berger. 65 barn og unge fra 5 til 16 år medvirker i forestillingen, samt fire musikere.
– Forestillingen består av mye sang, dans og musikk. En flott opplevelse for hele familien.

Siden det er mange barn og unge som vil være med i Veslefrikk bruker de forskjellige barn til de samme rollene slik at man rullerer på rollene i løpet av de fire forestillingene i mai.
– Vi startet i 2003 og må kunne sies å være en levende kulturarena for barn og unge i Halden. Tidligere har vi blant annet satt opp Annie, Skjønnheten og udyret, Ronja Røverdatter, Hakkebakkeskogen og Kardemomme by, sier Monia. I løpet av de snaut 15 årene har det blitt 45 forestillinger så det sier seg selv at de sitter på mye kompetanse. Til forestillingen om Emil i Lønneberget er det Monia som har regi og Silje Erichsen er orkesterleder.
I helgen var de i festningen og øvde i finværet.
– Vi gleder oss til å spille i byens storstue og ønsker små og store haldensere hjertelig velkommen. Billetter til forestillingen kan kjøpes her.

Monia benytter også sjansen til å fortelle at de har Sommerteaterskole i sommer for fjerde året på rad og at nytt semester for Veslefrikk starter i uke 35. Ønsker du mer informasjon om det kan du besøke nettsiden deres.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer