Ta en busstur for å høre Tenorane på Chat noir

Tenorane og Steffen Horn skal spille sitt kritikerroste show på ærverdige Chat Noir. I samarbeid med Halden Taxi har de nå satt opp busstur til premierern 21. oktober, tur-retur Fiskebrygga.

-Vi er svært godt fornøyd med responsen etter at vi la ut turbilettene, men det er fremdeles noen biletter igjen, sier Aasmund Kaldestad, en av tenorene.

Tenorane har turnert land og strand med showet, men har gjort noen justeringer i forkant i samarbeid med haldenser Tomas Glans. Over 50 show har det blitt, og responsen har vært svært god hele veien.

Klippet under er fra en av de første forestillingene Tenorane gjorde.

Forestillingen som kommer er naturligvis ikke helt lik som denne, og det må også nevnes at David Fielder er med i oppsetningen på Chat Noir i stedet for Ole Marius Ryan – som synger i klippet over.

– Personlig har jeg alltid hatt et ønske om å synge på Chat Noir. Atmofæren her er intim og varm, og det oser av historie i veggene. Alt ligger til rette for at dette skal bli en festaften uten om det vanlige, smiler Kaldestad.

Sammen med Kaldestad,  står også tenorene David Fielder, Henrik Hundsnes og  pianisten Steffen Horn på scenen til helgen.

Billettene kan bestilles hos TIKKIO.NO

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer