Syv tips til helgen

Denne helgen skal noen av landets beste komikere besøke Halden og i tillegg er det flere lokale, flotte arrangementer. Vi har funnet syv gode grunner til å komme seg en tur ut av sofaen i helgen!

Gudbedre!
Fredag kveld kommer en av Norges mest erfarne og skarpe komikere til Brygga kultursal. Anne Kat Hærland lover at hun er skarpere enn før og at hun vil gi publikum noe å tenke på.

Pøbbingo
Frister det med en runde bingo på fredag kveld bør du ta turen til Bryggerhuset. Henrik Næss Diesen og Jørgen Nilsen frister med hyggelig bingo og snasne bingopremier på Pøbbingo.

13411689_10154041722335266_4526998811820438965_o

Håndball i Remmenhallen
Lørdag er det håndballkamp mellom Halden Topphåndball og Lillestrøm i Remmenhallen.

Raske menn på Brygga
Lørdag kveld blir det fullt hus og garantert mye latter i Brygga kultursal når Raske Menn inntar byens storstue.

Konsert på Siste Reis
Siste Reis er ikke akkurat byens største utested, men de får allikevel plass til Blåsekompaniet. Lørdag kveld blir det ”Konsert med Blåsekompaniet og den Gamle Kaptein på Sjappa med sjel”, som de skriver selv.

Konsert på Feelgood
Frister det med en litt tyngre variant av musikksjangerne så bør du ta turen til Feelgood lørdag kveld. Dit kommer The Dogs med Kristopher Schau i spissen.
– Feelgood ass, hva skal man si…Haldens og Østfolds perle. Nei, du og du, i de vegga der ligger det mye gammal moro. Alltid stinn brakke og alltid skjer det noen greier man ikke har opplevd før. Elsker, elsker, elsker at dette nå har blitt tradisjon for oss å spille der på alle rundene våre, har han sagt.

Litteratur til barna
Søndag inviterer Halden litteraturforening til forfattermøte for barn med Kari Grossmann og opplesing av bøker om Lillesøster og Malvin.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer