Syv tips til helgen

Denne helgen byr kulturlivet i Halden på flere forskjellige arrangementer og konserter.

Raga-vorspiel hos Grensen og Halden mikrobryggeri
Fredag kveld spiller Halden-patriotene på Grensen og Emerald Lies på Halden mikrobryggeri.

Rock i kultursalen
Er du gira på en skikkelig rocka kveld bør du ta turen til Brygga Kultursal fredag kveld. Raga Rockers lover en kveld med gjenhør med gamle hits og nyere låter.

En festkveld med håndballgutta
Fredag kveld inviterer Halden Topphåndball til en festkveld på Bryggerhuset. Det blir underholdning med DJ Øivind Strøm og klubbens egen Eivind Berg.

Country på Siste Reis
27. januar slapp de sitt debutalbum og lørdag kveld spiller de på Siste Reis. Country Heroes spiller ekte country og det blir garantert god stemning.

Kom deg ut-dagen
Søndag arrangerer Den Norske Turistforening ”Kom deg ut-dagen”. Barnas Turlag Tistedal/Halden inviterer små og store til å bli med på gåtur til jettegrytene i Ertemarka.

Søndag på museet
Søndag inviterer Halden historiske samlinger til ”Søndag på museet” på Den Gamle Kommandant i festningen. Her vil forfatter Erik Rudeng kåsere over Halden-familien Wiel og hans nye bok, «Konsulens døtre».

Konsert på Bryggerhuset
Vil du avslutte helgen med en hyggelig konsert med en av vår tids største låtskrivere så bør du ta turen til Bryggerhuset. Chip Taylor har nylig blitt innlemmet i Songwriters Hall of Fame og det ryktes at musikken hans er bedre enn noen gang.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer