Sytten tips til helgen

Denne helgen er det rekordmye som skjer i Halden. Det er både inne og ute, for små og store. God helg!

Fredrikshald visefestival
Fredag og lørdag er det visefestival i Nye Kommandantboligen på Fredriksten festning. Siv Langøy, Roger Karlsson og Maria Bakken er blant artistene som skal spille.

Biltreff i Enningdalen
Tradisjonen tro blir det denne helgen ”Cars on the Farm” på Farmen i Enningdalen. De frister med konsert både fredag og lørdag kveld.

Grisefest
Fredag kveld blir det Grisefest på brygga i Sponvika. Arrangørene frister med helgrillet gris, godt i glasset og god musikk.

Taube i festningen
Taube på Fredriksten har kommet godt i gang med årets forestillinger. På scenen står Dag Brandth, Frank Skovrand og Sanne Kvitnes.

Bingo på Bryggerhuset
Fredag kveld blir det rett og slett bingo på Bryggerhuset. Pøbbingo er antageligvis morsommere enn tradisjonell bingo, så vi anbefaler at du blir med og prøver. Bra premier frister de også med!

Konsert på Sjøbris
Fredag kveld kommer Lady Moscow til Sjøbris. Det beskrives som ”Sirkusrock og folk’n’rock med en dæsj av country!”

Fotoutstilling på Fredriksten
Lørdag og søndag arrangerer Tone Fredén fotoutstilling hos Den Gamle Kommandant på Fredriksten. Tema for utstillingen er Mitt Fredriksten, og bildene er tatt av mange forskjellige fotografer.

Loppemarked
Har du lyst til å jakte på fine skatter på et loppemarked kan du ta turen til Gamle Høvik Lys lørdag og søndag. Klasse 9B ved Risum ungdomsskole har loppemarked til inntekt for klassetur.

Haldendagen
Haldens store markedsdag arrangeres denne lørdagen. Det blir boder i gågata og på sydsiden, ansiktsmaling hos Lille Paris, konsert i Busterudparken og ”Ta Sjansen” på Tista Senter.

Stenhoggerrittet
Frister det med en sykkeltur på lørdag, så kan Stenhoggerrittet være noe for deg. Arrangøren kaller det vakkert, vilt og rått!

10430389_589517657829562_5608247375574790631_n

Karolinerne kommer!
I år er det 300 år siden angrepet på Borgerskansen i 1716, så lørdag skal dette gjenskapes av 150 soldater med tidsriktige uniformer og utstyr. Det blir garantert spektakulært!

Konsert på Kongens
Lørdag kveld spiller Morten Marcussen Band på Kongens Brygge.

Utstilling i Strømsfoss
Strømsfoss Mølle er det utstilling både lørdag og søndag med maleri- og kunsthåndverk.

884344_545393475522486_1226270751_o

Krutt og kuler i Sponviken
Lørdag smeller det i festningen, og søndag smeller det i Sponvika. Da er det angrepet på Sponvika fort som skal gjenskapes!

Åpning av informasjonsbigård
Søndag åpner ØStfolds første informasjonsbigård. Det skjer i parken på Rød Herregård i regi av Halden og omegn birøkterlag.

Kvik Halden-dagen
Søndag ettermiddag inviterer Kvik Halden til folkefest på Halden Stadion.

Pilgrimsvandring
Frister det med frisk luft på søndag kan du bli med Enningdalen Menighetsråd og Idd og Enningdalen Historielag på pilgrimsvandring.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer