Svømte seg kraftig opp

Haldenjentene svømte seg kraftig opp på 4×100 m medley på NM i senior kortbane i Nadderudhallen denne helgen.

Laget kom til NM ranket som nummer 28 i landet. Til slutt viste resultatlista 15. plass.

Damelaget på 4×100 m medley besto av Nora Rindahl Misund, Synne  Lauritzen, Amanda Fjellstad og Thyra Haugland Halvorsen. Et rent juniorlag. Eldste jente er Synne født 2001, så hun er junior ut 2019. Hvis disse jentene fortsetter å forbedre seg, har vi mye å glede oss til.

Thyra Haugland Halvorsen leverte en forrykende sisteetappe på 59,81, som er ca. to sekunder under pers.

Damelaget leverte også varene på 4×50 m medley  – til de grader:

4 x 100 m medley f.v.: Thyra Haugland Halvorsen, Amanda Fjellstad, Nora Rindahl Misund, Synne Lauritzen.

På 4×50 m medley kom vi inn ranket som nummer 22. Alle fire leverte meget sterke løp. Totalt ca. 2 sekunder under gamle perser. Det ble dermed en lykkelig 14. plass. Aurora Oseland leverte en brystetappe på 33,48. Vi har ikke sett henne så fornøyd på to år!

Medley-laget besto av Synne Lauritzen, Aurora Oseland, Thea Aksmo Svendsby og Thyra Haugland Halvorsen. Et rent juniorlag som også er juniorer til høstens jr-NM. Aurora er eldste jente på dette laget, og hun er født i 2000.

Aurora Oseland.
Thea Aksmo Svendsby.

Synne Lauritzen 3 tideler fra finaleplass

Synne hadde et håp om å klare en finaleplass og det var veldig nære på. På 100m rygg ble det en 9. plass, kun 3 tideler fra finalen. På 200 m rygg leverte Synne en pers på over to sekunder og tok en sterk 7. plass. Også her nært en finaleplass som er topp 6.

Christer Melberg 4 tideler fra finaleplass

Christer hadde også et håp om en finaleplass, og han var nesten like nær som Synne. Han har nylig vært ute i 11 uker med et brudd i hånda, men klarte å levere kun 3 tideler over pers på 100 m butterfly. Han var 4 tideler fra finaleplass, og presterte en 7. plass på 100 m butterfly. Christer tok også en meget god 9. plass på 400 m fri, og han var fornøyd med en tid ca. 4 sekunder over pers med tanke på den ikke-optimale oppladningen.

Haldens mixed stafettlag svømte seg kraftig opp

Mixed-laget besto av Synne Lauritzen, Mikkel Lunde Svendsen, Sander Aalbu og Thyra Haugland Halvorsen. Vi har et rent juniorlag som konkurrerer mot seniorer. Alle fire leverte rundt pers eller godt under. Hele laget er juniorer ut 2018, så dette lover godt for juniormesterskapet i november. Både Mikkel Lunde Svendsen og Sander Aalbu svømte sitt første seniormesterskap.

Mixed stafettlag f.v.: Thyra Haugland Halvorsen, Sander Aalbu, Mikkel Lunde Svendsen, Synne Lauritzen.

På 4×50 m medley var Halden ranket som nummer 47. Laget leverte langt over forventning, og svømte seg opp 11 plasser til en 36. plass.

På 4×50 m fri stilte vi med samme juniorlag. Halden var ranket som nummer 42, og leverte en 37. plass. I likhet med damelaget, er dette et rent juniorlag. Eldst er Mikkel som er født i 1999, så han er junior når vi kommer til junior-NM i november. Det er mye å glede seg til fremover.

Tekst og foto: Haldens Svømmeklubb.

Forsidefoto: Fra venstre bak: Thyra Haugland Halvorsen, Sander Aalbu, Mikkel Lunde Svendsen, Synne Lauritzen. Foran fra venstre: Nora Rindahl Misund, Christer Melberg, Amanda Fjellstad. Aurora Oseland og Thea Aksmo Svendsby er ikke med på bildet.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer