Svensk sopran synger på Sydsiden

Rett fra storoppsetningen Figaros Bryllup i Gøteborg, til en liten og intim scene i Halden.

Førstkommende torsdag 28.januar returnerer den livlige sopranen Carolina Sandgren til Halden. Forrige gang hun var her underholdt hun et fullstappet Bryggerhuset.
– Jeg gleder meg enormt til å komme tilbake til Halden, det føles som om jeg fikk meg mange nye venner sist jeg var der, sier den erfarne opera primadonnaen fra Gøteborg.

Carolina har hatt mer enn 40 hovedroller i Gøteborgs Operan, og i 2013 ble hun tildelt Gøteborg Stads fortjeneste medalje. I tillegg fikk hun GøteborgsOperansVänners Stipendium i 2015. Ellers har hun er mektig biografi som avslører at hun har stått på scenen mange steder i verden og sunget.
Carolina er ikke redd for å by på seg selv. På programmet på torsdag står selvsagt kjente arier fra operalitteraturen i fokus, men hun byr også på nummer fra musikaler og operetter.

Sist overrasket Carolina publikum med den kjente ABBA sangen ”Thank You For The Music” som avslutningsnummer. Denne gang lover hun også å ha noe på lur mot slutten av den uformelle konserten.
-Det er mulig jeg prøver meg både på Speedy Gonzales og Celine Dions ”The Prayer” – så dette blir en musikalsk reise i mange genre, avslører Carolina.

Carolina Sandgren begynner å synge klokken 20.30 på Bryggerhuset og billetter kjøpes kun i døren. Ta kontakt med Bryggerhuset hvis det er ønskelig med bordreservasjoner.

Artikkelen er betalt av Opera Østfold.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer