Surströmming del II

Siste Reis fyller 30 år, og siden det ikke er lov å gå på pøbb blir anledningen feira på nett. I morra klokken 19 kommer del to av onlinefeiringa til Sjappa med Sjel!

Forrige helg strømma Siste Reis direkte fra baren for å markere 30-årsdagen til pøbben, og mange tunet inn for å høre Martin Fredheim & Co. preke og jangle i Sjappa med Sjel. Det ble mimring om gamle dager, og hilsener fra folk med tilknytning til Reis. Men gutta på Reis føler seg ikke helt ferdig med feiringa ennå.

– Vi kommer som vi lovet forrige helg tilbake med noen innslag vi ikke fikk med sist, oppsummering av vinnere, litt mer dødehavsruller, litt flere premier og litt mer fjas forteller de. Vi har, som den observante medreisende vil ha fått med seg, forsatt ikke åpnet, men det er fortsatt mulig å ta seg noen virtuelle øl, stille spørsmål og ellers være med og kose seg en søndagskveld.

Finn fram pc eller telefon, sørg for at ruteren er oppegående og benk deg foran skjermen søndag kveld. Da blir det mer feiring av Sjappa med sjel!

Send gjerne inn spørsmål i eventen eller i kommentarfeltet på forhånd!

Kommentarer

kommentarer