Supersøndag i Fredrikshalds Teater

Søndag 23. februar klokken 12 er det klart for årets andre Supersøndag i Fredrikshalds teater! Denne gangen er det Lille Blå som kommer på besøk. Det blir solsikkeverksted og kafé også! 

Lille Blå og hunden Voff er verdens beste venner og naboer. Visst er de svært så forskjellige – med Lille Blå som den impulsive og Voff den forsiktige. Men kanskje er det derfor de aldri blir lei av å gjøre ting sammen? Som for eksempel å delta i den store SOLSIKKE- KONKURRANSEN. Lille Blå er klassisk dukketeater og er kjent fra NRK hvor han figurerte på 80-tallet. Dette er dog en nyskrevet forestilling!

Bli med inn i verkstedet for å lage solsikker av papir og blomsterpinner. Det er også mulig å plante solsikkefrø for å ta med hjem.

Hva er Supersøndag?
Supersøndag er et musikalsk og kreativt møtested syv søndager i 2020 der barn og voksne kan kose seg på kafé, se forestillinger og skape ting sammen i verkstedene etter forestillingene. Forestillingene foregår i ballsalen på Fredrikshald teater med unntak fra den siste søndagen som foregår på Rød Herregård hvor vi inviterer til gammeldags jul. Supersøndag er et samarbeide mellom Opera Østfold, Halden Frivilligsentral og Østfoldmuseene.

Kl. 12.00 Kafeen åpner
Kl. 13.00 Forestillingene starter
Kl. 13.45 Verkstedet åpner
Kl. 15.00 Dørene stenger

Billetter:
Kjøpes på nett på Ticketmaster.no eller i døren ved ankomst.
Inngang kr 65,- for liten og stor.

Servering:
Halden Frivillsentral står sammen med Internasjonal Kvinnegruppe for kafeen. Den er åpen fra kl. 12.00-15.00.

Verksted:
Østfoldmuseene arrangerer verkstedene på Supersøndag. Sjekk programmet for detaljer. Verkstedene åpner rett etter forestillingen.

Les om den første Supersøndagen i Fredrikshalds Teater her:

En super søndag i teateret

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer