Suksess for Kanonrock

Med en god blanding av lokale og internasjonale artister var det i helgen duket for det som populært blir kalt «Norges lugneste festival».
Foto: Joachim Bratteli

Værgudene var på lag med Henrik Diesen & Co da dørene åpnet klokken 16 på fredag. Det var god festivalstemning og mange glade ansikter på den solfylte gressplenen.  Alle gledet seg til en herlig festivalhelg. Med mange gode artister på plakaten, inkludert Stein Torleif Bjella, var det ikke uten grunn! Med 2 scener var overgangene mellom artistene rask og effektiv så publikummet slapp å vente for ned- og opprigging.

Kåre and the Cavemen var headlinerne fredagskvelden. Med matchende antrekk og Euroboy (Knut Schreiner) på surfpopgitar satte disse gutta publikum i godt humør.

Stein Torleif Bjella var det store trekkplasteret på lørdagen. Bjella imponerer stort med en varm stemme og lyrikk som kommer rett fra hjertet. Han hadde også med seg Sondre Meisfjord på kontrabass og Geir Sundstøl fra Halden på gitar, dobro og munnspill, noe som slo godt an blant haldenserne. Til tross for trøblete lyd som stjal mye av oppmerksomheten var folk veldig begeistret for den skjeggete ålingen som hadde inntatt scenen.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer