Strømmer live Pøbbingo lørdag kveld

I kveld kan du gå på digital Pøbbingo! Henrik Næss Diesen og Jørgen Nilsen rigger seg til i Athletic Sound for å gi haldenserne live bingo på dataen!

Alle våre vanlige fritidssysler er enten avlyst eller digitalisert om dagen, og det samme gjelder den tradisjonsrike og populære Pøbbingoen med Jørgen Nilsen og Henrik Næss Diesen.

-Vi pleier å ha Pøbbingo på Brygerhuset Syd, forteller Henrik, men siden kulturarrangementer hvor publikum fysisk må være tilstede ikke er lov, så kjører vi Pøbbingo på stream denne gangen.

Snurr bingo! Foto: Pøbbingo.

Løsningen blir altså å strømme Pøbbingoen live fra Athletic Sound, der gutta kan sitte ved miksebordet administrere hele greia. Samtidig åpner studioløsningen for å kunne ha et husband på bingoen!

-Bingobandet består av Dag Erik Johansen, Benjamin Haavelsrud og Alfred Haavelsrud, forteller Henrik. Dag Erik er studiotekniker i Athletic Sound og skal traktere trommer, og brødrene Haavelsrud er jo kjent fra blant annet Living Alma og Huma Luma. De spiller bass og keys. Vi testet i går og det svingte noe inn i granskaugen. Så dette bør du ikke gå glipp av.

Vanligvis disker Henrik og Jørgen opp med mange fine bingopremier, men i koronaens tid må de tenke nytt og kreativt.

-Premiene i kveldens pøbbingo blir også litt annerledes enn før, vi har prøvd å få til premier som kan skaffes uten fysisk kontakt, så det blir litt gavekort og moro. Det blir blant annet et gavekort på matvarer i butikken.

Dette må du vel få med deg? Det er aldeles gratis å være med. Det er bare å rigge seg til foran en skjerm i kveld klokka 21, og henge på. Du kan melde deg på HER. Men vil du ha brett må du raska på! Jørgen og Henrik har 160 brett, men halvparten er allerede bortbestilt.

 

Kommentarer

kommentarer