Sterk seier til Olav Lundanes på World Cup

Olav tro til med et meget overbevisende løp i dag på mellomdistansen i Polen. Olav selv var meget fornøyd og hadde kun et par 20 sekunders bomming inn i 2 poster.
Foto: Ida M.N. Bjørgul

Olav forteller han var svært nærme skjermen i begge tilfeller, men det gikk noen sekunder.  Vi så selv blant annet på TV posten at det ble litt nøling inn i posten. Olav kunne fortelle han også fikk et stygt fall på slutten.

At Magne Dæhli følger på en sterk 6 plass lover også godt på en svært god norsk dag. Carl Godager Kaas kom på delt 2 plass og Eskil Kinneberg på 7 plass rett bak Magne.

I dameklassen gjorde Ida Marie Næss Bjørgul igjen et meget godt løp og tok mange WC poeng med sin 9. plass. Verdt å merke seg også, er at Halden-stasjonerte Tove Alexandersson fosset inn til en 2 plass, kun 1 sekunder fra seier.

Vi synes også Jarkko Huovila, Hollie Orr, Sabine Hauswirth og Jo Shepherd viste svært positive takter og var godt oppe på resultatlista. Jarkko som kjemper om en plass på det finske herrelandslaget på EM, var 4.de beste finlender og rett foran ex-HSK’er Fredric Portin.

Artikkelen er levert av Halden Skiklubb. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer