Stenhoggerfestivalen trenger slaver

Har du lyst til å være med på å arrangere og gjennomføre Iddefjorden Stenhoggerfestival 17.-19.juni? De etterlyser nå slaver! 

I juni arrangeres det som etter all sannsynlighet blir en meget hyggelig festival på Ystehede. Haldens stenhoggerhistorie står i fokus, og det blir både skuespill, utstillere og underholdning. For at alt dette skal gå på skinner trenger festivalen hjelp fra frivillige. Eller slaver, som det passer bedre å kalle de som skal bidra, i historikkens ånd.
– Vi er godt i rute med planleggingen, men det er mye som skal ordnes. Idd sportsklubb skal bidra med parkeringsvakter og det som må ordnes rundt det, og Magne Rekstad og Fredriksten kro er ansvarlig for mat og drikke-delen samt vakthold på kveldstid, forteller Nils Otto Økern-Klevmo.

Det festivalen ønsker frivillige til er:
– selge mat
– vise vei
– gi informasjon
– være vakt
Og så kan det komme flere arbeidsoppgaver.

– Vi ønsker oss blide og serviceinnstilte frivillige. Som takk for at man vil stille opp som slave får man litt mat og drikke, sosialt samvær og to billetter til forestillingen slik at de kan ta med seg en medslave til en av forestillingene.

Ønsker du å melde deg som slave til Iddefjorden Stenhoggerfestival kan du fylle ut dette skjemaet.

Kommentarer

kommentarer