Stenhoggerfestivalen får støtte fra DNB

Ida Teaterlag har mottatt kr 50 000,- fra Sparebankstiftelsen DNB til utvikling av manus i forbindelse med Iddefjorden Stenhoggerfestival. Dermed kan forfatteren for alvor begynne med research og skriving. Vi i Ida Teaterlag og Iddefjorden Stenhoggerfestival er hoppende glade for denne julegaven på forskudd!

Manuset blir del to av teateroppsetningene som fremføres under festivalen. Premieren blir i 2018. Forfatteren er Kristin Søhoel, som også skrev det første stykket. Da omhandlet det den spede begynnelse av granitteventyret langs fjorden.
Nå skal vi inn i gullalderen, der granitt ga levebrød til flere tusen. Eksporten til nære og fjerne kontinenter ga nye impulser til de små samfunnene.

Som mange andre kulturaktører er Ida Teaterlag også avhengig av støtte i form av sponsing. Dette er det første bidraget til 2018 festivalen. Vi håper og tror at årets festival ringvirkningene det har hatt i lokalsamfunnet bidrar til at det er enklere å få midler framover.
Det legges ned tusenvis av dugnadstimer. Med glade amatører i alle aldre er et av målene til Ida Teaterlag å være inkluderende. Vi har dessuten som formål å bidra med kulturelle opplevelser på høyt nivå. Derfor styrker vi også oppsetningene med proffe krefter.
Se for øvrig www.stenhoggerfestivalen.no for mer informasjon.

Pressemelding fra Iddefjorden Stenhoggerfestival.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer