Spennende forfattermøte på biblioteket

Onsdag 15. februar vil forfatter Linda Klakken snakke om boken «Jakten – på sporet av mannen som drepte Trude Espås» på Halde bibliotek.

Når Åsted Norge i 2016 sender en spesialepisode om det uoppklarte drapet på Trude Espås i Geiranger i 1996, føler forfatter og småbarnsmor Linda Klakken seg kallet. Ved hjelp av google-søk leter hun etter en mulig drapsmann blant 6-8000 turister, fordelt på 33 ulike nasjoner, som befant seg i Geiranger dagen for drapet. Til slutt kommer hun på sporet av en mulig kandidat, en utenlandsk mann hun kaller Willy. Denne oppdagelsen får tidligere Kripos-efterforsker Asbjørn Hansen til å ta kontakt med henne, og sammen forsøker de å nøste opp i den 26 år gamle drapssaken. Linda Klakkens bok «Jakten – på sporet av mannen som drepte Trude Espås» er ikke bare et dykk ned i en fryktelig tragedie, men også en undersøkelse av det menneskelige sinn. For hva får en småbarnsmor til å jakte på en brutal og kynisk drapsmann, hva har jakten gjort med henne og ikke minst: hva fant hun?

Linda Klakken (1979) er forfatter og journalist. I tillegg har hun arbeidet som bibliotekar og oversetter. I 2022 utkom hun med «Jakten – på sporet av mannen som drepte Trude Espås», som har fått mye medieomtale. Hun har tidligere skrevet diktsamlinger, sakprosa og barnebøker. Diktsamlingen «Mamma, kone, slave» (2013) er oversatt til flere språk, og hennes barnebok «Dumme, dumme hjarte» (2017) ble nominert til debutantprisen Trollkrittet.

Bokbader: Linda Skaaret

Bokbadet starter klokken 19.

 

 


 

 

 

 

Kommentarer

kommentarer