Søstre i Lykkebobler

Har du problemer med å ta den plassen du fortjener? Er du redd for å synes? Kanskje du trenger et aldri så lite humoristisk spark bak? Det kan du få på søndag, av søstrene Thorallsdottir som kommer til kultursalen med sitt underholdningsforedrag Bobler.

Søstrene fra Island har gått forskjellige veier her i livet. Mens Dora Thorallsdottir utdannet seg til lærer, og senere ble både familieterapeut stand up-komiker, har Björg Thorallsdottir gått kunstnerveien og blitt en anerkjent grafiker. Nå har de slått sine pjalter sammen, og dratt ut på Norgesturné med showet Bobler.

Søstrene søker å inspirere oss til å vise alle våre farger med sitt humoristiske underholdningsforedrag, og her spiller de hver sin rolle. Dora bidrar med sine erfaringer fra jobben som relasjonsterapeut, med et humoristisk skråblikk selvfølgelig – hun er jo tross alt stand up-dame! Bjørg på sin side har fokus på å inspirere folk til å nå drømmene sine, og vil by på smakebiter fra egen kunst underveis.

Formålet er å få tilbake troa på seg sjøl, og to stykk Thoralsdottir skal forsøke å overbevise oss om at vi må ta den plassen vi fortjener.

Hva skal du med en blek, hyssingfarget utgave av deg selv? Vis fargene dine. Velkommen til et slags foredrags-show med to damer som overhodet ikke tar seg selv høytidelig. Få tips, verktøy og inspirasjon. Og le masse. Sitt tilbake i stolen og nyt. Dette er først og fremst en skikkelig feelgood kveld! 

Bobler altså dere, på kultursalen søndag 9. september klokka 18. Billetter kjøper du her!

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer