Sommerutstilling med Galleri lille Martine på Rød

Fredag 28. juni åpner Galleri Lille Martine en sommerutstilling med kunstner Hanne Linnes på Galleri Rød Herregård.

Kunstner Hanne Linnes – utstilling «Alle mine farger»

Sommerens utstilling på Rød herregård i regi av Galleri lille Martine er med kunstneren Hanne Linnes, født i 1970 i Sarpsborg og nå bosatt på Jeløy. Vi inviterer alle kunstelskere til å oppleve hennes nyeste samling av fargerike og ekspressive verk. Linnes arbeider primært med akryl på lerret, og hennes unike stil kjennetegnes av mange lag med strukturer og farger som skaper en dynamisk visuell opplevelse. Hun har en dyp forståelse for fargebruk og en lidenskap for å skape visuelt engasjerende kunstverk.

«Du skal kunne finne nye elementer i mine bilder hver dag», sier Hanne Linnes. 

Med utdannelse innen kunst og grafisk design, samt en bachelor i markedsføring og publisering, har Hanne Linnes over 30 års erfaring fra ulike kreative miljøer. Dette gir henne en dyp forståelse for både estetikk og teknikk, noe som tydelig kommer frem i hennes kunstneriske uttrykk.

Vi inviterer media og kunstentusiaster til å delta på utstillingsåpningen og oppleve Hanne Linnes’ kunst på nært hold. Aldri har Linnes visst frem en så stor samling av sine verk.

Vi har gleden av å ønske velkommen til åpning av sommerens utstilling fredag 28. juni, klokken 18.00 på Rød Herregård, Halden. Det blir god stemning og bobler i glasset. Utstillingen varer frem til søndag 11/8, og er åpen hver dag 12.00-16.00, unntatt mandager.

Velkommen!

 

 

 


 

 

 

 

Kommentarer

kommentarer