Sommerteaterskole med Veslefrikk

Det blir sommerteaterskole med Veslefrikk i år også!

Veslefrikk teaterverksted startet opp tilbudet i 2015 og inviterer igjen barn og ungdom i Halden med på en kreativ uke fylt med teater, lek, sang, dans og kreativitet. Hver dag hele uken serveres barna lunch og frukt. Uken avsluttes med en liten teaterforestilling for foresatte /familie.

Årets sommerteaterskole blir avholdt hjemme i hagen hos teaterinstruktør Monia Berger-Lund og med som instruktører og assistenter er Ylva Berger-Nyborg , Aurora Berger Grosvold, Martin Kingsrød Larsen, Silje Sørby Hansen og Ida Ødegård.
Det er kun 20 plasser på årets sommerteaterskole og aldersspennet er fra 6-17 år.

Fire av instruktørene: Forfra og bakover: Ylva Berger-Nyborg, Ida Østgård, Martin Kingsrød Larsen og Silje Sørby Hansen. Aurora er ikke med på bildet.

Påmeldingen er nå i gang og det lønner seg å være raskt ute for av erfaring fylles plassene fort opp. Sommerteaterskolen er for alle og du trenger ikke være medlem i Veslefrikk for å melde deg på.

Link til arrangement på Facebook finner du her. 

Påmelding sendes enten til veslefrikkteaterskole@gmail.com eller ved å ringe 45293408.

Veslefrikk teaterverksted startet opp i 2003 og er et populært tilbud for barn og ungdom i Halden. Siden oppstarten i 2003 har vi satt opp i gjennomsnitt fire teaterproduksjoner hvert år. Vi kan nevne Annie, Grease, Løvenes konge, Reisen til julestjernen, Hakkebakkeskogen m.m.

Les mer om Veslefrikk på nettsiden 

Kommentarer

kommentarer