Sommer-parken torsdag 11. juli

Til Sommerparken denne torsdagen kommer kjente artister i tillegg til at det blir spennende aktiviteter for hele familien

På torsdag i Busterudparken fra kl 11-15 blir det aktiviteter og show hele dagen, godt ledet av de morsomme skuespillerne Daniel Sandvik og Håkon Mørland. Vi har noe som passer for alle, både ungdom, barn og voksne forteller Dina Billington, kunstnerisk leder i Verdensbro som i år har fått med seg ungdommer og barn til å booke artister. 

Se program og få mer info om Sommerparken her: https://www.verdensbro.no/sommermedverdensbro#sommerparken

Magi og Norges beste stemme

Denne torsdagen blir det magishow med tryllekunstneren Xander som har evnen til å forbløffe publikum med sine spennende trylletriks før The Voice-vinner Kira Dalan Eriksen inntar scenen. Hun kan smykke seg med tittelen Norges beste stemme og vil fremføre egenskrevne låter, men også flere av cover-låtene hun fremførte på The Voice.

Kira Dalan Eriksen.

Fra rap til Irsk folkemusikk

Et annet trekkplaster er den Norgespopulære rapduoen Capow X 2G som består av Bruno Capodistrias (Capow) og Imanuel Kimani (2G). Gutta fra Kløfta og Oslo er bare 13 og 15 år, og har med andre ord en lang karriere foran seg. De unge artistene slapp «31 Etasje» tidlig i 2022 som nå har blitt streamet over 6 millioner ganger og senere samme år gjestet de Beathovens «SØR-AFRIKA» som er streamet mer enn 20 millioner ganger.

Capow x2G.

I tillegg kommer det Haldenbaserte bandet Fir Arda til å skape god stemning i parken med Irsk folkemusikk og det blir solokonsert med Shad Amin kjent fra Fargespill Østfold. 

Fir Arda. Foto: Johannes Granseth

Gratis vafler og aktiviteter for hele familien

Rundt Verdensscenen vil det foregå mangfoldige aktiviteter. Her blir det tråbiltraktorer, stylter, formingsaktiviteter, mandalabuttons, snille esler man kan ri på, hoppeslott og mulighet for hennamaling, i tillegg til afrikansk ansiktsmaling og hårfletting. I foodtrucken serveres det gratis vafler og popkorn til barna. Halden museum holder museet åpent for alle.

 

 


 

 

 

Kommentarer

kommentarer