Sommerles er i gang!

Sommerles for barn er i gang på biblioteket!

Tradisjonen tro, er det også i år Sommerles på Halden bibliotek. Sommerles er en lesekampanje for barn over hele Norge. Alle barn fra 1. – 7. trinn kan være med, også de som er skolestartere i første klasse til høsten.

Halden bibliotek har for tiden besøk av byens tredjeklassinger for å fortelle om Sommerles, og oppfordre dem til å bli med, og de er ikke vanskelige å be. Det er gøy å være med, og alle kan finne bøker som passer for nettopp dem på biblioteket.

Tidligere år har vi hatt over tusen deltakere i Halden, som har lest over en million sider til sammen, og vi vil gjerne klare det i år også – og gjerne enda flere!

Sommerles.no lager man seg en bruker, så registrerer man alt man leser i løpet av sommeren. For hver bok går man opp i level (nivå) og kan etter hvert hente små premier på biblioteket. Man kan også lese en egen Sommerlesfortelling – i år heter den «Fanget i spillet», og få digitale trofeer og boktips.

Sommerles er noe man kan holde på med hele sommeren. I tillegg til at lesing er god underholdning, forbedrer man gjerne leseferdighetene sine gjennom sommeren som er et stort pluss for skoleelever.

Sommerles varer fra 1. juni til 31. august. På slutten trekker vi også fine premier blant alle som har deltatt. Vi håper du vil bli med! God Sommerles!

 

 


 

 

 

Kommentarer

kommentarer