Sommeren på Sponvika Vertshus

Tradisjonen tro blir det både konserter og quiz på idylliske Sponvika Vertshus i sommer!

Sommeren 2022 foregår det mye moro på Sponvika Vertshus! Hit kommer blant andre Jørn Hoel, Rune Rudberg, Cash Commitment, Ole Evenrud, og mange flere til.

– Dette året har jeg valgt å booke artistene selv, forteller daglig leder på vertshuset Maria Madeleine Stang Nordli. Noe har jeg tatt helt selv, og noe er gjennom ett bookingselskap. Vil vel heller si at jeg har satset litt. Det er jo litt gambling om det blir solgt få billetter – eller om været ikke er på vår side.  

Artistene har Maria valgt ut fra hva gjestene selv har ønsket.

– Hvem vil vel ikke komme å høre på Haldens store sønn Ole Evenrud? spør Maria. Ole har fans fra hele Norge, og vi ønsker dem alle velkomne hit. Plumbo-Lars er vel mest kjent for Møkkamannen, som gjerne løfter taket med sine egne og andre kjente låter. Rune Rudberg og Jørn Hoel er vel noen alle kjenner! Her blir det garantert liv og god musikk. Sist tok det jo helt av – de er veldig gode på å få med seg publikum.

Cash Commitment stiller opp for å spille Johnny Cash og June Carter, da blir det fin og nedpå stemning.

– Asle Beck har blitt en mann som selger ut billetter de fleste steder. Har du ikke hørt Skur55 så bør låta finnes frem og nytes. Cornelis ballader er jeg veldig spent på! De tar oss med på svenske visesanger i tillegg til ett show. Vreeswijk er ett godt kjent navn for oss fleste.

Forrige helg sto Jam’n Five på scenen på vertshuset, og på lørdag dukker det nydannede bandet String Swing opp på scenen. Men det blir jo quiz på vertshuset også!

– Thorkil Lindskog er selvfølgelig tilbake med sin kjente og kjære quiz fire tirsdager i sommer. Det er populært, gratis arrangement, og Thorkil stiller med mange spennende spørsmål. Da blir det fullt, både store og små kommer. 

Thorkil H. Lindskog stiller med quiz på vertshuset fire tirsdager i sommer!

Sponvikaburgeren er et fast innslag på menyen, og ellers blir det også mange andre godbiter å få.

– Nå har vi tatt inn softis og frozen yoghurt også, forteller Maria, og bare i påskedagene solgte vi over 300 is. Den er veldig god, og laget på italiensk oppskrift Det slo virkelig an i påska, så det tilbudet skal vi fortsette med i sommer. 

Sponvika Vertshus har åpent hver dag fra 12 i hele skoleferien. Men når stenger vertshuset?

– Tja, stengetid? spør Maria. Skal vi si klokken 20?! Eller når gjestene går hjem. Vi er der så lenge det er gjester!

Følg Sponvika Vertshus på Facebook, der finner du informasjon om konserter og tider og priser!

– Stemningen på uteserveringen på Vertshuset er helt magisk en flott sommerdag, sier Maria. Med de nye glassene som vi byttet i fjor, så er utsikten så fin! Det er ikke så langt ut til Sponvika som mange tror. Verken med bil eller båt. Gjestebrygge har vi også…. hmm.. vi har egentlig det meste! Håper vi ses på Vertshuset! Sommeren blir garantert bra hos oss.

Kommentarer

kommentarer