Sommeren på Bråtorp Camping

Sommeren på Bråtorp camping byr på konserter av mange slag! Her vil både Stephen Ackles og Jahn Teigen-tributebandet En dags pause dukke opp på scenen i løpet av sommeren.

Sommeren 2021 var grensene stengt, og mange nordmenn ville på campingtur. Henning Meyer-Woll syntes det burde finnes underholdningstilbud for campingfolket som tok turen ut til Bråtorp Camping i Enningdalen, og begynte å booke artister. Han fikk Sputnik, Kate Gulbrandsen og mange andre artister ut i Enningdalen i løpet av sommeren.

–Det var bra i fjor, sier Henning, vi hadde mye besøk. Men da var jo også grensene stengt. Vi håper mange tar turen ut til Bråtorp i år også.

Konsertvirksomheten er allerede i gang. I helga var Kate Gulbrandsen på besøk, og det er linet opp mange fine konserter i helgene som kommer.

–Den 9. juli kommer en duo som kaller seg Løwis, forteller Henning, det er et ektepar fra Kongsvinger som spiller alt mulig. Dansemusikk, Beatles, svensktopp, svisker, Creedence. Alt mellom himmel og jord. Alt som er lett å lytte, synge og danse til.

Den 30. juli dukker Stephen Ackles opp på Bråtorp.

–Ackles skal spille med et band som heter The Blue Moon’s, det er et rockabillyband i skikkelig amerika-style, men bakoversleik og hele greia. Sist jeg så dem var på Rockefeller, da var det fullt hus.

Oppvarmer for Ackles er Ragnar Blichfeldt Haug.

–Han er en kloning av Øystein Sunde, Odd Børretzen og Ole Paus, forteller Henning. Han spiller musikk han lager sjøl, det er litt politisk og litt på kanten. Han tråkker på noen små tær, men han gjør det på en ålreit måte.

Lørdag 23. juli kommer dansebandet Sundanz til Bråtorp.

–Sundanz spiller fin dansemusikk, det er lett og hyggelig, og litt countryinspirert. Litt irsk folkemusikk er det også, de har med seg fele.

Bråtorp Camping har ingen skjenkerettigheter, men stiller med både mat og drikke til publikum på konsertene.

–Vi selger burger, brus, kaffe og is, forteller Henning. Men alle kan ta med seg en goodiebag på konsert, det er innafor.

På Ackles-konserten den 30. juli og Jan Teigen-tributekonserten den 13. august stiller Bråtorp med buss frem og tilbake til sentrum.

–Vi har et samarbeid med Halden Taxi, og hvis vi får et minimum av bestillinger på bussen vil den gå tur retur Bråtorp for 200 kroner per hode.

Programmet for Bråtorp Camping i sommer:

9.juli                      Løwis

23. juli                   Sundanz

30. juli                   Stephen Ackles, Bluemoon og Ragnar Haug

13. august             En dags pause

27./28. august      Hundeutstilling

3. september        Vilhelmz

10. september      Lars Arild Fjeldberg. Campingens dag.

8. oktober             Oktoberfest

Billetter kan kjøpes i døra! Ønsker du å forhåndsbestille, ta kontakt på Henning på telefon 464 32 814. En dags pause-konserten kan du kjøpe billetter til her.

Kommentarer

kommentarer