Sommer på sletta

Til helgen blir det festivalstemning på stevnesletta foran Fredriksten kro både fredag og lørdag! 

To konsertkvelder går av stabelen på sletta denne helgen; På lørdag blir Ole Evenrud med musikere å se på scenen, denne konserten er allerede utsolgt så bedre lykke neste gang. Men dere! Det er fremdeles ledige billetter til lørdagens konsert!

På lørdag vil du få se Haldens egne Living Alma spille sin suverene og vakre folk-inspirerte musikk. Aasmund Kaldestad vil også ta turen, han skal synge egenskrevne låter og sanger fra musikaler. Og vi vet jo alle hva Aasmund kan prestere på det vokale planet! Tredje innslag på lørdagens konsert blir den eminente pianisten og vokalisten Marius Rekstad, som sammen med sin dyktige kone Ingrid skal synge og spille både egen og andres musikk. Alt ligger til rette for en sommerlig og musikalsk opplevelse i historiske omgivelser på Fredriksten festning.

– Vi gleder oss stort til konserten på lørdag, sier Marius, og vi kan love at det blir en hyggelig kveld med flere gjester på scenen og nydelig vær. Spesielt gleder vi oss til å gjøre noen americana-låter sammen, for dette er noe vi har hatt lyst til i gjøre i mange år»

Magne Rekstad disker naturligvis opp med mat og drikke fra kroa, så her blir det skikkelig festivalstemning på sletta!

Frister det med sommerkonsert på sletta? Billetter kan du finne her!

Les mer om artistene som spiller på konserten i denne saken:

Sommer på sletta

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer