Søker utstillere og aktiviteter til Haldendagen

Om en drøy måned skal Halden sentrum fylles av spennende aktiviteter, utstillere og sydende liv. Haldendagen er den absolutt største markedsdagen i byen i løpet av året og Handel i Halden ønsker kontakt med organisasjoner og folk som vil vise seg frem og bidra til liv og røre.

Haldendagen trekker hvert år tusenvis av haldensere til sentrum. Butikkkene og spisestedene i sentrum samarbeider med senterne om å skape hyggelig stemning og det er som regel knallgode tilbud i butikkene.
– Vi inviterer lokale produsenter og organisasjoner til Haldendagen for å vise seg frem. Vi ønsker et lokalt preg på programmet forteller Else- Marie Andersen i Handel i Halden.
De har allerede mange utstillere på blokka, men det er plass til flere. Butikkene er godt i gang med å planlegge sine markedsaktiviteter og alt ligger til rette for en fin familiedag i sentrum.
– Halden er en sommerby så vi inviterer også alle arrangører til å vise seg frem. De kan gi ut smaksprøver, selge billetter og friste både haldensere og tilreisende til å oppsøke deres arrangement. Her har man en ypperlig mulighet til å vise seg frem for mange mennesker på få timer.

Handel i Halden har fokus på at særlig barna skal trives i sentrum og særlig på markedsdager som Haldendagen. Datoen for årets arrangement er lørdag 10. juni.
– Vi søker noen som kan lage et opplegg for barna på Haldendagen. Så hvis det er noen som har ideer eller konkrete aktiviteter for dette så samarbeider vi gjerne, sier Else-Marie og oppfordrer organisasjoner og folk til å ta kontakt.

Kontaktinformasjon finner du på Handel i Haldens nettside. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer