Søker musikere og frivillige

Til sommeren arrangeres LOUD! i Fredrikstad, en bandcamp for jenter mellom 11 og 17 år. Nå søker de både musikere og frivillige som vil delta og bidra.

Campen er for både de som er helt ferske musikere og de som har spilt en stund. Arrangøren, JM Norway, informerer om at deltakerne vil bli satt i band sammen med andre som passer deres nivå. JM Norway er et internasjonalt nettverk for unge musikere. De ønsker å gi unge mennesker tilgang til et internasjonalt musikkliv.

Som de fleste slike arrangementer trenger de frivillige for å kunne gjennomføre. På nettsiden søkes det etter frivillige som kan bidra med mange forskjellige arbeidsoppgaver. Det er for eksempel sosiale aktiviteter, workshops, teknisk assistanse, hjelp til bandlederne og foto/video.
De søker også etter lærere som kan spille tromme, elbass, elgitar eller tangenter. Som lærer har man ansvaret for 1-2 band hele leiruka.

2014-06-28 18.56.49ret

Thomas Viten i JM Norway forteller at dette blir Norges største bandcamp for jenter.
– Vi gleder oss til en intens uke med låtskriving, bandøvelser, nye venner og besøk av noen av landets fremste musikere. Jentene som deltar får oppleve alle aspekter ved det å være musiker, forteller han.

Ønsker du å vite mer om arrangementer, priser og praktisk informasjon?
Da anbefaler vi en tur innom hjemmesiden deres.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer