Snart blir det Opera på Bryggerhuset igjen

Nedtellingen til Tryllefløyten på Fredriksten festning i juni 2017 er godt i gang. For å gjøre ventetiden enda litt kortere kan man bli med på Opera på Bryggerhuset de kommende månedene.

Opera på Bryggerhuset har tidligere høstet gode tilbakemeldinger og nå lanserer de programmet for høsten og vinterens arrangementer.
– En torsdag i måneden inviterer vi til en uformell og herlig operakveld på Bryggerhuset. Operasolister og pianister henter frem kjente og kjære perler fra operalitteraturen, forteller Pål Scott Hagen som er sjef i Opera Østfold. Han lover et svært spennende program med høy kunstnerisk kvalitet. De har satt sammen både duoer og en trio til de ulike kveldene.
– Dette er for å skape dynamikk og enda mer underholdning for publikum.

skjermbilde-2016-09-29-kl-11-31-59
Stina Levvel (sopran), Mari Askvik (mezzo)  og Lydia Bryngelsson (alt)

Det er totalt fem kvelder med Opera på Bryggerhuset fra oktober til mars.
– Publikum kommer blant annet til å få presentert flere sangere fra Tryllefløyten som settes opp på festningen i juni 2017. Selvsagt blir det smakebiter fra operaen, men publikum får oppleve mer enn bare det, sier Scott Hagen som ser frem til å engasjere og begeistre haldenserne med enda mer opera.

Programmet for Opera på Bryggerhuset: 

13.oktober    Caroline Wettergreen (sopran) og Ivi Karnezi (sopran)

Caroline er en av Norges mest fremadstormende sopraner. Hun har særlig gjort seg bemerket med sin tolkning av Nattens Dronning, som hun også gjør i Tryllefløyten på Fredriksten festning i 2017. Hun får godt selskap av gresknorske Ivi  som allerede har utmerket seg ved Opera de Lyon og Staatsoper Berlin.

 

10.november            Stina Levvel (sopran), Mari Askvik (mezzo)  og Lydia Bryngelsson (alt)

Dette blir en morsom aften med tre livlige unge damer som kler hverandre svært godt. Så godt at de også er å møte i Tryllefløyten i 2017 på Fredriksten festning, der de synger rollene som første, andre og tredje dame. Her går vi høyt og lavt på skalaen, og vi lover en festkveld i godt selskap!
Til tross for deres unge alder har jentene flere operaproduksjoner bak seg henholdsvis i Norge, Danmark og Tyskland. Det skal vel også nevnes at Stine er født og oppvokst i Fredrikstad!

 

19.januar      Stephanie Lippert Djupvik (sopran) og Hallvar Djupvik (tenor)

Her møter vi det syngende ekteparet som traff hverandre under studier ved Det Kongelige Teater i København. Stephanie er en spennende sangerinne som har opptrådt ved den anerkjente festivalen Aix-en-Provence. Hallvar har sunget en rekke ledende roller i Skandinavia, og blir spådd en lovende karriere. Han medvirker i Tryllefløyten på Fredriksten festning 2017.

 

16.februar    Carolina Sandgren, sopran

Ingen Opera på Bryggerhuset uten Carolina! Det alltid spennende med Carolina og hva hun har å by på. Det vi vet er at det blir morsomt, vakkert og veldig underholdende! Hun er Gøteborgs Operans primadonna, der hun har sunget mer enn 40 hovedroller.

 

23.mars         Beate Mordal (sopran) og Jørgen Backer (baryton)

Beate er en spennende sangerinne som lett fanger publikummet sitt med sin vakre og gripende stemme. I 2017 kan du oppleve henne som Pamina i Tryllefløyten i Halden. På Bryggerhuset får hun selskap av Jørgen som har gjort seg spesielt bemerket med sine sceniske opptredener. Han byr på seg selv og blir omtalt som et fyrverkeri på scenen.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer