Snart åpner enda et apotek

I juni åpner det sjette apoteket i Halden. På Svinesundparken ønsker Niklas Pernevi å satse på både haldensere og tilreisende.
Foto: Fredriksten utvikling

Niklas Pernevi er godt kjent med dagens apotek-situasjon i Halden da han jobber ved en av byens apotek.
– Jeg gleder meg til å åpne nytt apotek på Svinesundparken. Det er et godt kundegrunnlag der i tillegg til mange som kjører E6. Jeg tror det er plass til enda et apotek i Halden, i tillegg til de fem vi allerede har, forteller han.
I Halden har vi i dag Apotek1 Svanen, Apotek1 Ørnen, Apotek1 Tista Senter, Vitus Apotek Halden storsenter og Vitus apotek Høvleriet.

På Svinesundparken vil det nye apoteket ligge i samme bygg som Rema1000.
– Dette apoteket vil representere en helt ny kjede i Halden. ”Ditt Apotek” er mer frittstående fra kjededrift, så vi kan styre mer av sortimentet. Mange av varene vi kommer til å tilby er de samme som Vitus-kjeden har, sier Pernevi.
Han forklarer at kjedene tilbyr ulike pakker for sortiment utifra størrelse og beliggenhet. De satser på å starte med det minste sortimentet og bygge seg opp derfra.
– En stor fordel er at vi har mulighet til å være raske og tilpasningsdyktige. Vi får se hva haldensere ønsker seg, og justere det derfra.

På Ditt Apotek på Svinesundparken regner han med de kommer til å være to heltidsansatte og to på deltid.
– Vi begynner i det små, og ser an hvor det går, men det skal ikke være noen tvil om at vi satser og har tro på dette. Åpningstidene blir fra 10 til 18 på hverdager og 10 til 15 på lørdager.

Pernevi sikter mot åpning av det nye apoteket i begynnelsen av juni.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer