– Smykkene er enkle, klassiske og feminine

Annonse: Jentene hos Gullsmed O. Førlie er godt i gang med julestemningen. Butikken er dekorert med delikat julepynt og vakre smykker i alle fasonger. En av årets heteste merker er Efva Attling.

Det er svenske Efva Attling som står bak merket som appellerer særlig til kvinner.
Hun startet som sølvsmed i ung alder og kombinerte det med modellyrket. Musikken har hun også vært innom med en hit tidlig på 80-tallet. Erfaringene ga henne kreativitet og inspirasjon til å etablere et eget merke.
– Smykkene hennes er enkle, klassiske og feminine. De har en twist som gjør dem til et statmentsmykke, forteller Vanja hos Gullsmed O. Førlie. Hun eier selv mange smykker fra Efva Attling og bruker dem gjerne til både hverdag og fest.

Kolleksjonene til Efva Attling består av halssmykker, ringer, ørepynt, armbånd og andre produkter. Hun designer selvfølgelig også forlovelses-og gifteringer. Hos Gullsmed O. Førlie har de et bredt utvalg av produkter fra det kjente svenske merket og de prisene er fra 600,- og oppover.
– Alle smykkene er det en tanke og en historie bak. Efva har fortalt at når hun skrev låttekster for mange år siden så lekte hun seg med ord og uttrykk. Når hun designer smykker tenker hun på samme måten – hun vil berøre folk med ord. Hun kaller smykkene sine en skjønnhet med en tanke bak.

I kolleksjonene fra Efva Attling er det smykker i både gull og sølv.
– Alle smykkene er romantiske med tanke på at de handler om kjærlighet til hverandre, til musikken eller at de skal gi kvinner styrke, forklarer Vanja mens hun viser frem flere forskjellige smykker. En av kolleksjonene, Kisses, skiller seg spesielt ut. Tanken bak den er enkel og fin.
«XX – kyssar på engelska, kyssar på svenska, kyssar på finska, kyssar på norska eller kyssar på italienska – jag kan aldrig få nog!»

– Kisses har et enkelt uttrykk som faller lett i smak hos de fleste kvinner, sier Vanja. De finnes i sølv fra 950,- og ”Kisses with stars” med gull og diamanter koster 9500,-.

Efva Attling er et populært merke både blant de ansatte i gullsmeden og hos mange haldensere.
– Et smykke fra Efva Attling er den perfekte julegaven til en venninne eller kjæreste!

kisses-kopia_13929

Artikkelen er annonsørinnhold fra Gullsmed O. Førlie.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer