Slippkonsert for Laurits Mosseby Orkester

På fredag blir det plateslippkonsert for Laurits Mosseby Orkesters første album Our Greed på Bryggerhuset!

I følge Laurits Mosseby Orkester selv er musikken deres en “lett blanding av trist indierock og skranglete pop med rockelementer”. På fredag slipper de sin aller første plate; Our Greed. Laurits Mosseby er arkitekten bak både tekst og musikk på albumet.

-Laurits har alltid, ved siden av Göttemia, laget popmusikk i Beach Boys, George Harrison, Zombies – land, forteller bandet.

Etter at Garden la ned virksomheten ble Laurits sittende med en haug med låter uten et band å spille dem med. Sammen med Magnus Nymo, Simen Følstad Nilsen og Casper Støten dro Laurits til Athletic Sound sammen med Dag Erik Johansen, etter å ha arrangert låtene sammen på øvingsrommet. Bandet brukte en uke med eksperimentering rundt sound og instrumentbruk og kom ut av det med 11 låter.

Gutta i Laurits Mosseby Orkester ser frem til å lansere plata på Bryggerhuset på fredag. Med seg som support har de lokale Pretty Diesent, som består av søsknene Halvor, Henrik og Therese Diesen.

Har du lyst til å overvære verdenspremieren for Our Greed? Kom på Bryggerhuset på fredag klokka ti. Billetter finner du her.

Laurits Mosseby Orkester er:

Ole Laurits Mosseby på vokal, Mads Golden på trommer, Casper Støten på gitar, Simen Følstad Nilsen på gitar, orgel og synth. (På plata er et Magnus Nymo som spiller trommer.)

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer