Skuespiller søkes

De aller fleste som har små barn vet godt hvem Karsten og Petra er. Bokserien av Tor Åge Bringsværd har blitt til både tv-serie og filmer og de to små barna med kosedyrene Frøken Kanin og Løveungen begeistrer mange. Tidligere i år kom filmen «Karsten og Petra på tur» og nå skal ny film snart spilles inn. Denne gangen er innspillingstedet Fredrikstad/Hvaler og de etterlyser en gutt som vil ta rollen som den nye vennen til Karstens storesøster Siri.

Skuespiller søkes: Gutt ca 15-18 år til rollen som Jonas i «Karsten og Petra på skattejakt» som skal spilles inn i Hvalerområdet (Fredrikstad) fra 20. mai – 20. juni.

”I Karsten og Petra på skattejakt” reiser Karsten og Petra på sommerferie til morfars hytte ved sjøen. «Jonas» er på besøk hos tanta sin på øya. Han møter og flørter med Karstens storesøster Siri og blir også godt kjent med Karsten og Petra.

”Jonas” er utadvendt og sjarmerende, og i hans første scene ser vi ham i baugen på fergen der han står som Leonardo i Titanic og roper ”I´m the king of the world”.

Send en epost med litt informasjon om deg selv til spillefilm@cinenord.no
Flott om du kan filme en kort filmsnutt (mobilkamera ok) der du forteller litt om deg selv samt legger ved et bilde i helfigur, et portrettbilde og alder/høyde. Skuespilleroppdraget er honorert.

Vi vil gjerne ha din søknad så snart som mulig, og aktuelle kandidater blir innkalt til en audition hos Cinenord på St. Hanshaugen i Oslo.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer