Skattkammerets sommertilbud

Visste du at Skattkammeret ved stasjonen låner ut både telt, redningsvester og ryggsekker? Her kan du låne alt du trenger til sommerens familieturer!

Det blir sommerferie i Norge for de fleste av oss. Mange planlegger toppturer, kanoturer og teltturer. Men du trenger ikke å kjøpe alt utstyret selv! På Skattkammeret låner de nemlig ikke ut kun skøyter og ski, her ligger sommerlig turutstyr av mange slag og venter på familier som får kløen etter å dra på tur i nær- og fjernmiljø.

– Utgangspunktet for Skattkammeret er jo å utjevne forskjellene, sier Trond, en tanke om å hjelpe barnefamilier med lave inntekter. Men vi så raskt her i Halden at dette utvidet seg. Familier fra alle samfunnslag benytter seg av dette tilbudet og kommer og låner utstyr, det syntes jeg er så flott! Miljøperspektivet i dette her er jo stadig mer aktuelt. Hvorfor skal vi kjøpe masse utstyr når vi bare bruker det en eller to ganger i året? Det er bortkasta ressurser.

Trond ønsker å styrke Skattkammerets sommertilbud ytterligere denne sommeren, og håper han kan fylle opp lageret med enda mer sommerutstyr til utlån.

– Med tanke på hva slags ferier folk kommer til å dra på i år ønsker vi å ha et godt lager med sekker og telt i år, sier Trond.

På Skattkammeret kan man altså låne alt fra splitter nye Berganssekker til liggeunderlag, redningsvester og soveposer. De har sykler også!

Skattkammeret er åpent mellom 09.00 og 15.30 på onsdager. Men det går an å ringe utenom åpningstidene! Ringer man 488 90 528 treffer man den hyggelige Katrine Simonsen på telefonen. Hun kan hjelpe deg!

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer