Skattkammeret er åpent!

Vinteren ser ut til å bli her en stund, og da kan det være praktisk med vinterutstyr som man kan låne. Hos Skattkammeret hos Kirkens Bymisjon ved Jernbanestasjonen kan alle under 18 år låne blant annet langrennski, skøyter og kjelker.

Skattkammeret er et samarbeid mellom Halden kommune, NAV og Kirkens Bymisjon. Tilbudet har vært åpent en stund, men de merker nå økt pågang etter hvert som tilbudet blir bedre kjent.
– Vi har hatt en voldsom pågang de siste ukene og med snøen kom etterspørselen. I tillegg har vi sendt ut informasjon til alle barne-og ungdomsskoler i Halden, forteller Ingar Andersen hos Kirkens Bymisjon.
I Skattkammeret finnes det utstyr til både vinter-og sommeraktiviteter. På vinteren låner de for eksempel ut langrennski, alpinski, snowboard, skøyter og hockeykøller. På sommeren kan man låne blant annet longboard, sykler, vannski, kajakk, kano og tennisracketer.
Utstyret lånes i inntil en uke, og man må betale et depositum på 100,- som refunderes ved tilbakelevering.

WP_20160120_11_15_10_Pro

Med økt pågang av barn og unge som vil låne utstyr, kommer også behovet for mer utstyr.
– Vi er i en prosess med å supplere med mer utstyr, vi håper vi etter hvert kan imøtekomme så mange behov som mulig, sier Andersen. Skattkammeret tar gjerne i mot utstyr fra privatpersoner som ønsker å donere.
– Folk kan gjerne ta kontakt med oss på telefon 488 90 528 eller mail skattkammeret-halden@bymisjon.no

WP_20160120_11_15_46_Pro

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer