Skaperglede på Barnas ingeniørdag

Lørdag 29. oktober blir en spennende dag på INSPIRIA science center, full av aktiviteter med teknologi, bygging og skaperglede – fra tradisjonell bygging med treklosser til moderne teknologi! I samarbeid med NITO arrangerer nemlig INSPIRIA Barnas ingeniørdag lørdag den 29. oktober.

Dette blir en dag litt utenom det vanlige og under konkurransene konkurrerer du faktisk mot gjestene på Vitensenteret Sørlandet og Vitensenteret Innlandet! Skaperglede og oppfinnelse er i fokus i denne lørdagen.

Her kan både liten og stor være oppfinner i vårt aktivitetsverksted, enten om du følger spennende oppskrifter eller skaper noe på egenhånd.  Bygg et tårn med treklosser, eller skap noe helt nytt ved bruk av mer moderne teknologi. Mulighetene er mange, – du har ideene!

Program
11.00    Vitensenteret åpner
12.00    Åpningsshow Barnas ingeniørdag
12.15 – 13.00 Aktivitetsverksted
13.00 – 13.30 Teknologikonkurranse lokalt
13.30 – 14.15 Aktivitetsverksted
14.15 – 14.45 Teknologikonkurranse felles
14.45 – 15.00 Premiering
15.00 – 16.00 Aktivitetsverksted

Barnas ingeniørdag er et utvidet tilbud fra det som ellers tilbys hos INSPIRIA. Tilsvarende arrangement finner sted flere steder i landet. I tillegg skal vi ha en teknologikonkurranse, der vi kårer dagens vinner – ikke bare her på vitensenteret, men i konkurranse med de andre oppfinnerne på Vitensenteret Sørlandet ogVitensenteret Innlandet!

Dagen er sponset av NITO – Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer, og inngangsbillett er kun kr. 50,- denne dagen. Velkommen til en inspirerende dag!

Artikkelen er skrevet av Inspira.

***

Konkurranse!

Vi trekker tre vinnere som får 2 billetter hver til Barnas ingeniørdag.
Vil du være med i trekningen?
Fortell oss hvem du vil ha med deg på Inspiria 29.oktober!

Konkurransen avsluttes søndag 23.oktober kl. 21.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer