Skal rocke for H2H

Førstkommende onsdag er det igjen klart for konsert i regi av H2H på Bryggerhuset. Denne gangen er det Halden-bandet Stone Cold Fire som står på scenen.
Foto: Clifford James Photography

Det har blitt en fin tradisjon at organisasjonen H2H arrangerer konserter på Bryggerhuset der alle inntektene går til arbeidet de gjør i Romania. Leder av H2H, Tom Andreassen, har tidligere fortalt at disse konsertene betyr mye både fordi de bidrar til synlighet og fordi det gir flere midler de kan arbeide med.

Haldenserne i Stone Cold Fire ser frem til å rocke scena på Bryggerhuset på onsdag. De het tidligere White Label og er et forholdsvis nytt band bestående av 6 personer. Det er Pål Andreassen, Jan Burud, Kim Henskjold Jensen, Micael Nordby, Rune Kjelvik og Roxy Bruce.

Stone Cold Fire spiller coverlåter i rock-sjangeren.
– Vi 
spiller alt fra Five Finger Death Punch (Wrong Side of Heaven) og Iron Maiden (Run to The Hills) til  a-ha (The Sun Always Shines On TV) og The Proclaimers (I´m gonna be 500 miles).

Vokalist Kim Andre Henskjold Jensen er godt kjent for haldenserne og han er ikke redd for å trøkke til når musikken krever det.
– Publikum kan forvente litt hard tolking av sanger som Rebel Yell fra Billy Idol og Kiss. Også er det mulig at vi klinker til med et par overraskelser siden det nærmer seg jul, sier han.

Konserten på Bryggerhuset er 30. november kl. 19.30.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer